اسنک ذرت گوجه و ریحان،
میان وعده ای بسیار خوشمزه و مغذی از ذرت، روغن ذرت،
گوجه فرنگی، نشاسته ذرت، نمک، پیاز ارگانیک و
ریحان است که به علت وجود ذرت در ترکیبات خود،
منبع غنی از ویتامین C،
فیبر و بیوفلاونید می باشد. کلسترول موجود در این محصول بسیار پایین است و بعنوان
جایگزینی بسیار مناسب برای مصرف چپیس و اسنک های نا سالم است. ذرت گیاهی یک ساله با ساقه ای راست در ارتفاع حدود به چهار متر است . این گیاه
بومی آمریکای مرکزی و مکزیک می باشد. ذرت سرشار از مواد معدنی مختلفی چون
گوگرد، فسفر، آهن، سیلیس، کلسیم، منیزیم، سدیم پتاسیم، کلسیم،
گلوکز، مالتوز، آلانتوئین، استرول، اسیدهای چرب اشباع و غیر اشباع، اسید سربرونیک و
ویتامینB است. جدول زیر ارزش غذایی این محصول را نشان می دهد.
انرژی | 461 کالری |
چربی | 16.3 گرم |
چربی اشباع | 2 گرم |
کربوهیدرات | 71.1 گرم |
شکر | 1.5 گرم |
فیبر | 2.3 گرم |
پروتئین | 6.4 گرم |
نمک | 0.7 گرم |
منبع : http://lifepro.ir
درباره این سایت