محل تبلیغات شما

اسنک ذرت گوجه و ریحان، 

میان وعده ای بسیار خوشمزه و مغذی از ذرت، روغن ذرت، 

گوجه فرنگی، نشاسته ذرت، نمک، پیاز ارگانیک و 

ریحان است که به علت وجود ذرت در ترکیبات خود، 

منبع غنی از ویتامین C، 

فیبر و بیوفلاونید می باشد. کلسترول موجود در این محصول بسیار پایین است و بعنوان 

جایگزینی بسیار مناسب برای مصرف چپیس و اسنک های نا سالم است. ذرت گیاهی یک ساله با ساقه ای راست در ارتفاع حدود به چهار متر است . این گیاه 

بومی آمریکای مرکزی و مکزیک می باشد. ذرت سرشار از مواد معدنی مختلفی چون 

گوگرد، فسفر، آهن، سیلیس، کلسیم، منیزیم، سدیم پتاسیم، کلسیم، 

گلوکز، مالتوز، آلانتوئین، استرول، اسیدهای چرب اشباع و غیر اشباع، اسید سربرونیک و  

ویتامینB‌ است. جدول زیر ارزش غذایی این محصول را نشان می دهد.

ارزش غذایی اسنک ذرت گوجه و ریحان فیورنتینی
انرژی461 کالری
چربی16.3 گرم
چربی اشباع2 گرم
کربوهیدرات71.1 گرم
شکر1.5 گرم
فیبر2.3 گرم
پروتئین6.4 گرم
نمک0.7 گرم

 

منبع : http://lifepro.ir


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها