محل تبلیغات شما

از خشک کردن 

دانه های انگور، کشمش به دست می آید. از 

کشمش به عنوان

 خشکبار، 

چاشنی غذا و 

آجیل استفاده می شود. این ماده غذایی سرشار از 

مواد آلی و معدنی چون آهن، کلسیم، 

انواع ویتامین های گروه B، آنتی اکسیدان است. وجود فیبر بالای کشمش از 

بروز سرطان و 

رشد غیر معمول و 

تخریب سلول ها جلوگیری می کند و همچنین عاملی در کنترل قند خون در بدن می گردد و 

سطح کلسترول خون را کاهش داده و به عملکرد بهتر روده ها کمک می کند. کشمش به دلیل داشتن کلسیم فراوان برای 

تقویت و استحکام استخوان بدن بسیار مفید است و از پوکی استخوان جلوگیری می کند. مصرف 

کشمش به علت داشن انرژی بالا، سستی و رخوت را از بدن خارج کرده و موجب 

تقویت و افزایش استحکام بدن می گردد. همچنین مصرف 

کشمش به 

افزایش عمکلرد و تقویت حافظه کمک می کند و برای افراد مبتلاء به آایمر به عنوان بهترین ماده خوراکی مطرح می گردد. جدول زیر ارزش غذایی موجود در 100 گرم کشمش را نشان می دهد.

 

ارزش غذایی 100 گرم کشمش
انرژی299 کالری
چربی0.5 گرم
سدیم11 میلی گرم
پتاسیم749 میلی گرم
کربوهیدرات79 گرم
پروتئین3.1 گرم
ویتامین C3 درصد
کلسیم5 درصد
آهن10 درصد
ویتامین B610 درصد
منیزیم8 درصد

 

از دیگر خواص موجود در کشمش عبارت است از:

  • تقویت معده

  • تقویت حافظه
  • پیشگیری از سرطان

  • تقویت سیستم عصبی
  • افزایش سلات استخوان

  • کاهش استرس و اضطراب
  • پیشگیری از پوسیدگی دندان

  • پیشگیری از اسپاسم و گرفتگی عضلانی


منبع : http://lifepro.ir


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها