از خشک کردن
دانه های انگور، کشمش به دست می آید. از
کشمش به عنوان
خشکبار،
چاشنی غذا و
آجیل استفاده می شود. این ماده غذایی سرشار از
مواد آلی و معدنی چون آهن، کلسیم،
انواع ویتامین های گروه B، آنتی اکسیدان است. وجود فیبر بالای کشمش از
بروز سرطان و
رشد غیر معمول و
تخریب سلول ها جلوگیری می کند و همچنین عاملی در کنترل قند خون در بدن می گردد و
سطح کلسترول خون را کاهش داده و به عملکرد بهتر روده ها کمک می کند. کشمش به دلیل داشتن کلسیم فراوان برای
تقویت و استحکام استخوان بدن بسیار مفید است و از پوکی استخوان جلوگیری می کند. مصرف
کشمش به علت داشن انرژی بالا، سستی و رخوت را از بدن خارج کرده و موجب
تقویت و افزایش استحکام بدن می گردد. همچنین مصرف
کشمش به
افزایش عمکلرد و تقویت حافظه کمک می کند و برای افراد مبتلاء به آایمر به عنوان بهترین ماده خوراکی مطرح می گردد. جدول زیر ارزش غذایی موجود در 100 گرم کشمش را نشان می دهد.
انرژی | 299 کالری |
چربی | 0.5 گرم |
سدیم | 11 میلی گرم |
پتاسیم | 749 میلی گرم |
کربوهیدرات | 79 گرم |
پروتئین | 3.1 گرم |
ویتامین C | 3 درصد |
کلسیم | 5 درصد |
آهن | 10 درصد |
ویتامین B6 | 10 درصد |
منیزیم | 8 درصد |
از دیگر خواص موجود در کشمش عبارت است از:
تقویت معده
پیشگیری از سرطان
افزایش سلات استخوان
پیشگیری از پوسیدگی دندان
پیشگیری از اسپاسم و گرفتگی عضلانی
منبع : http://lifepro.ir
درباره این سایت