از
انواع چای،
چای ترش یا چای قرمز، به دلیل رنگ، طعم و فواید بسیاری که دارد، از جایگاه ویژه ای در
انواع نوشیدنی برخوردار است. این چای از
گلبرگ و دانههای گیاه (هیبیس) یا
رز چینی تهیه میشود و به دلیل خواص فوقالعاده اش یکی از بهترین نوشیدنی های خاص افراد مبتلا به
دیابت می باشد.از جمله خواص چای ترش عبارتند از
کاهش دهنده فشار خون، رقیق کننده و
تصفیه کنننده خون، کـنترلکننده کلسترول خون،
رفع اختلالات کبدی و صفرایی و همچنین آرام بخشی مناسب برای بدن. همچنین بر خلاف انواع دیگر چای که باعث
دفع آهن در بدن می گردد، چای ترش منبع غنی از آهن می باشد.
چای ترش و شیرین ارگانیک دارامان تحت نظارت کارشناسان مجرب ارگانیک عاری از هرگونه
کود و سموم شیمیایی و مواد افزودنی تولید می شود. جدول زیر ارزش غذایی موجود در 100 گرم از
چای ترش و شیرین ارگانیک دارامان را نشان می دهد.
انرژی | 0.7 کالری |
چربی | کمتر از 0.7 گرم |
سدیم | 3 میلی گرم |
پتاسیم | 9 میلی گرم |
کربوهیدرات | 7 گرم |
پروتئین | 0.4 گرم |
ویتامین A | 5 درصد |
ویتامین C | 30 درصد |
آهن | 47 درصد |
برخی دیگر از فواید
چای ترش و شیرین ارگانیک دارامان را می توان به صورت زیر عنوان کرد:
کنترل دیابت
کاهش دردهای عصبی
افزایش شادابی و درخشندگی پوست
طرز تهیه چای ترش و شیرین ارگانیک دارامان:
قوری چای از جنس چینی یا ظرفی با لعاب مرغوب باشد.
برگهای چای را با مقداری آب شسته شود.
مدت زمان لازم برای دم کشیدن چای 12-15 دقیقه در نظر گرفته شود.
منبع : http://lifepro.ir
درباره این سایت